Palackba zárt üzenetek…

Egy székely (jómunkásember) feljegyzései az utókornak?

Ha én egyszer gazdag lennék!

Vajon egy átlagos embernek hányszor adatik meg az életben, olyan állopot, amikor megveheti, legalább az egyik olyan ketyerét a sok közül amitől hosszabb/rövidebb ideig tényleg boldognak érezheti magát? Szerintem akkor, ha nyer a lottón (aminek a valószínűsége szinte egyenlő a nullával) esetleg örököl egy hatalmas vagyont, kirabol egy bankot vagy szerencsés csillagzat alatt született és mondjuk életművész? Ha a fentebb említett dolgok nem jönnek össze, akkor csak sóvárogni lehet, a karbonvázas hegyikerékpárért, a Linn audiószerverért, a tóparti nyaralóért, a fullextrás Volvóért, vagy álmodik a nyomor és elégedjünk meg azzal, amink van? Aki soha nem játszott el a gondolattal, hogy mire költené a pénzét, ilyen helyzetben, akkor az illetőnek kevés a fantáziája.

Single Post Navigation

2 thoughts on “Ha én egyszer gazdag lennék!

  1. Sztem akkor is lehet, ha decens munkahelye van es szepen keres valaki.
    Manapsag nem hiszem, hogy lottora kell fanyalodni, hogyha bevetelt akarunk magunknak generalni. Siman egy jo munkahely, egy penzes szakma, vagy csak egyszeruen ratermettseg is meghozhatja a fullextras Volvot. (Itt Romaniaban is)

  2. Igazad van de én egy kicsit szubjektíven nézem a dolgot tudom, hogy mire vagyok képes és csakis akkor tudnék venni, csodaautót, meg karbonvázas kerékpárt, ha nyernék a lottón.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: