Palackba zárt üzenetek…

Egy székely (jómunkásember) feljegyzései az utókornak?

Ne kommentelj!

Szeretem a Transindexet, mert egy színvonalas portálnak tartom, rendszeresen olvasom. Innen jutottam el a Think Outside The Box-hoz aminek az értelmi szerzője  Csibi Magor. Először is, minden tiszteletem az övé, hisz egy intelligens embernek tartom aki  így próbálja felhívni a figyelmet a környezettudatosságra. A rosszul parkoló autósokról írt egy cikket és meg hozzá mertem szólni de nagyon durván kioktatott. Azt mertem javasolni, hogy ha olyan járgányt látunk amit rosszul parkoltak le (mondjuk a járdára állt fel, keresztbe és csak úgy tudom kikerülni ha lemegyek az utcára) akkor a legjobb módszer ha egy matrica felragasztásával hívjuk fel a figyelmet a bunkóságra de nem rongálunk! De a poén az, hogy ugyanebben a cikkben ő azt állította, hogy van megoldás az ilyen problémákra amit később el is árul. Nem találná ki senki a nagy ötletét? Mi lenne más mint az általam említett matricázás! Egyébként ezzel a témával már foglalkoztam itt.

Update! Elnézést kérek mert tájékozatlan voltam, ugyanis az illető úriember nevében, egy dilettáns felhasználó oktatott ki!

Single Post Navigation

One thought on “Ne kommentelj!

  1. Kedves Csaga, félreértetted! Aki beszólt neked, az nem ugyanaz a Magor 🙂 Csibi Magor kommentjei sárga keretben jelennek meg, mivel ő admin. Elég pofátlanság volt a másik Magortól pont ugyanilyen névvel kommentelni, dehát ez van. Úgyhogy nyugodj meg, Csibi Magor nem ennyire ellentmondásos ember :))

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: