Palackba zárt üzenetek…

Egy székely (jómunkásember) feljegyzései az utókornak?

Bűz

A következő történet is egy klasszikus balkáni, máshol el sem lehetne képzelni. Kánikula van, nem tudom megengedni magamnak, hogy légkondit vegyek ezért marad a klasszikus légcsere frissítés, késő este és reggel. Kereszthuzatot csinálok és élvezném a szellőt de kis idő múlva orrfacsaró bűz csap meg, ami első szaglásra nem más mint disznókaka! Másnap némi kutatás után kiderült, hogy igazam van, tényleg disznószar az oka ennek, ugyanis a várostól egy kilométerre van egy farm és onnan származik. A folytatása a sztorinak is kiszámítható, a cég rendelkezik mindenféle papírral és ISO szabvánnyal, tehát nem lehet rájuk bizonyítani, hogy tőlük származik az illat. Persze hiába kezdeményeznék, lakossági fórumot vagy ilyesmit, mert mindenki tud róla és nem csinál semmit, sőt van olyan is aki már egészen megszokta. De azt hiszem már említettem hogy, ezért ilyen csodálatos ez az ország. Aki szeretné aláírni a petíciót az itt megteheti!

Single Post Navigation

One thought on “Bűz

  1. ne légy ennyire pesszimista, el lehet ezt képzelni máshol is, ha ez megnyugtat :)))
    az én lakóhelyemen is (zalaegerszegtől 4km-re fekvő település, tehát nem egy aprófalvas, isten háta mögötti terület) van ilyen és a dolog természetéből (ember, disznó, ISO, EU: ezek mindenhol előforduló dolgok) fakadóan ez ausztriában is simán előfordulhat és még nyugatabbra is.
    egyébként nálunk havi egy alkalom az átlagos, de ősz és tavasz tájékán kissé sűrűsödik mondjuk havi kettőre és kora délután szokott jelentkezni 2-3 órára

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogger ezt szereti: